Burgerne – og alt det andet

Vi gør os umage, når vi laver burgere - aioli, burgerboller, rösti, agurkesalat, chilistegte champignoner, guacamole og de andre ingredienser, du kender fra vores kort, bliver tilberedt fra bunden på friske råvarer i vores køkken i Hvidovre. Herfra bliver det hver dag leveret til vores 7 restauranter i København.


Økologi?

Vi tager mange hensyn, når vi vælger råvarer, og økologi er et af dem. Vores oksekød, øl, cider, sodavand, kaffe, flere melprodukter, havregryn og udvalgt grønt er økologisk, og mængden af vores økologiske råvarer vokser løbende.

Vegansk?

Vi sætter en ære i at tilbyde lækre burgere til vegetarer og veganere og lige nu har vi en burger på menuen, som er 100% vegansk. Vi har selv udviklet vores veganske bøffer – giv dem en chance, også selvom du er kødspiser. Du kan altid spørge din tjener, hvis du er i tvivl om de øvrige burgeringredienser.

Hjemmelavet?

Vi voksede fra 1 til 7 restauranter på 9 år, men vi laver stadig tingene selv. Til at starte med foregik madlavningen i vores bagkøkkener, men da vi åbnede vores tredje restaurant åbnede vi også et storkøkken i Hvidovre. Her møder 2 bagere og 4 kokke hver dag ind kl. 5.30 og starter dagens produktion. Vi bruger ikke konserveringsmidler eller smagsforstærkere i vores mad.

Børn under armen?

Alle typer er velkomne på Halifax. Også de små burgerspisere. Vores børneburger indeholder som udgangspunkt blot bolle og bøf, så de øvrige ingredienser kan tilføjes ud fra børnenes ønsker. Der er høje stole og puslebord på alle vores restauranter, Og ja, du må meget gerne amme på Halifax.

Halal?

Hvis du foretrækker at spise kød fra halal-slagtede dyr, kan du som gæst på Halifax roligt vælge kyllingebryst i din burger, da al vores kylling er halal-certificeret. Eller du kan vælge at nyde én af vores tre vegetariske/veganske muligheder. Vores oksekød er dansk og økologisk, men kvæget er ikke halal-slagtet.

Allergisk?

Vi tager meget gerne hensyn til eventuelle allergier, så du kan nyde din burger uden bekymringer. Du kan via vores allergene-oversigter selv orientere dig inden dit besøg hos os - eller lade dig guide af din tjener i restauranten, som har adgang til både allergene-lister og mere specifikke ingredienslister.