Loader..

Menu

Burgeren, den amerikanske klassiker, der heldigvis aldrig er gået af mode – er dén, det hele i virkeligheden handler om på Halifax.

FORRETNINGEN

Peter og Ulrich er navnene på de to venner, der har skabt Halifax. De åbnede den første Halifax i København i 2007. Siden da er mange hænder kommet til, og vi er i dag mange, der gør os umage for at skabe de bedst mulige rammer til at give vores gæster en god oplevelse – hver dag.

Grundstenen i vores forretning er et godt produkt, god personlig service, hjertet på det rigtige sted og – ikke mindst – hårdt arbejde. Vi har for længst erkendt, at vi ikke har svar eller løsninger på alt. Derfor arbejder vi ud fra et princip om, at det bedste, saglige argument skal vinde samt en hensigt om, at vi skal opføre os ordentligt, ærligt og ansvarligt i alle forhold og kroge af vores forretning.

BURGERNE

Burgeren fås i uendelig mange variationer på Halifax. Fællesnævneren for dem alle er, at de er bygget på friske, kvalitetsråvarer fra inderst til yderst.
Hver dag bager vi burgerboller og producerer vores dips og marinader i vores Centralkøkken i Hvidovre. Herfra leverer vi hver formiddag til vores restauranter. På den måde sikrer vi, at både friskhed og kvalitet er i top.

Vi arbejder altid på at forbedre vores opskrifter, og vi udvælger nøje vores råvarer og leverandører – dette ud fra en masse væsentlige hensyn som fx kvalitet, bæredygtighed, gennemsigtighed, stabilitet og pris.

ATMOSFÆREN

Hos os må du gerne spise med fingrene. Og samtidig blive betjent høfligt, personligt og hurtigt. Vores restauranter ligner hinanden – og så alligevel ikke! De har fuldstændig samme menu, men hver deres sjæl og udtryk. 

Vi elsker, når et lokale summer og bobler af god, afslappet stemning – når alle føler sig hjemme og godt tilpas, uanset om det er kollegaerne, familien eller daten, der udgør selskabet. Om du er tjener eller gæst, håber vi, at du vil være dig selv, når du er på Halifax!

Vi udvælger vores råvarer og leverandører ud fra mange hensyn - kvalitet, bæredygtighed, gennemsigtighed, stabilitet og pris.

KAFFE

Peter Larsen leverer den sorte drikke, vi alle holder af. De er frontløbere i Danmark hvad angår bæredygtig kaffe og har siden 1998 produceret Fairtrade og økologisk kaffe på risteriet i Viborg. Vores forhold til Peter Larsen tog i sommeren 2016 en ny drejning, da vi indgik et samarbejde på årets Roskilde festival og stod tæt side om side i boden ’Coffee & Burgers’.
www.peterlarsenkaffe.dk

VIN

Kjær & Sommerfeldt er navnet på vores vinleverandør. Københavns ældste vinhandel med en forførende historie spækket med passion, sjæl og nærvær. Dét mærker vi på Halifax gennem vores konsulent og gode ven af huset, Søren, som ud over at være vin-connaisseur også deler vores burger-passion. Sammen sørger vi for, at vi på Halifax kan byde på et småt men godt sortiment af vine, der er nøje udvalgt til at gå hånd-i-hånd med din burgermenu.
www.kogs.dk

ØL

Vores primære øl-leverandør er Braunstein Bryggeriet, et lille bryggeri på Køge Havn, der har leveret øl til os fra vi åbnede i 2007. Hos Braunstein byder de på mange økologiske varer og på Halifax serverer vi eksempelvis deres økologiske hvedeøl samt en økologisk æblecider.
www.braunstein.dk

GRØNT

Al Walid er navnet på vores grønthandler, der hver dag bringer frisk grønt til vores burgere. Al Walid er en mindre grønthandler på Grønttorvet i Valby som drives af de to brødre Kazeem og Walid. Al Walid har leveret til os fra første dag og er i dag en kær ven af huset.

KOLONIAL/MEJERI

Godt købmandsskab, stabilitet og ordentlighed karakteriserer vores samarbejde med AB catering, der leverer de fleste af vores tørvarer og mejeriprodukter. AB catering er en af Danmarks største Foodservice-virksomheder, der bl.a. sætter en ære i at få de lokale og nationale forhold til at gå op i en højere enhed, samtidig med at de har et grønt fokus.
www.abcatering.dk

KØD

Vores oksekød får vi 5 dage om ugen leveret fra Danish Crown i jylland. Det er 100 % Dansk oksekød fra kvalitetsdyr med cirka 15 % fedt. Danish Crown stiller en lang række krav ud over lovgivningen, der sikrer at alle deres kvæg-leverandører lever op til høje standarder inden for fødevaresikkerhed, kødkvalitet, foder & etik og dyrevelfærd. Læs mere her:
www.letsmeat.dk